Loader

VIDEO VOOR SOCIALE MEDIA

Video’s voor sociale media zijn heel hip en ook zeer belangrijk in uw communicatie- en promotiestrategie.  Soms zijn ze zoals een echte commercial maar het kunnen ook korte clips zijn van 10 sec.  Promotime helpt in het creative proces om professionele content aan te bieden aan uw volgers en doelpubliek.

 

Promotime verzorgt ook livestreaming naar Facebook Live and Youtube Livestream. Deze nog vrij recente mogelijkheden bieden uw bedrijf, evenement of organisatie een ongeziene, zeer goedkope en efficiente publiciteit.  Vraag naar ons advies!

Bij Promotime is het ook mogelijk om zelf videoclips en foto’s aan te leveren van uw product/activiteit of evenement.   Wij werken met alle video- en fotoformaten en zorgen dan voor een knappe montage die klaar is om uw doelpubliek aan te spreken en te doen “liken”.

De video met de Chinese jongen hierboven is onze meest succesvolle video op social media tot hiertoe, op korte tijd werd de clip alleen al via ons kanaal 35.000 keer bekeken en was de video ook te zien in het VTM en VRT nieuws.   Daarnaast waren onze beelden ook in heel wat andere landen op televisie te zien.  Momenteel wordt deze nieuwsclip nog steeds op een honderdtal websites gedeeld.