Doe niet zo sapiens | Livestream

Klant: Bear Communications

Maintenance Partners wou iets speciaal doen voor zijn klanten maar een feest zat er niet in want we zaten midden in de coroan pandemie. Wij werkten een project mee uit in parnterschap met Bear Communications.

Aanpak Promotime

Met Promotime zorgden we voor de livestreaming van het toneelstuk “Doe niet zo Sapiens” onder leiding van Axel Daeseleire in de kantine van het bedrijf.  Ook maakten we een website waarop klanten zich konden registeren zodat we wisten wie er ging kijken.  Het werd een groot succes met meer dan 350 registraties. 

Resultaat

Voor een grote klant van ons hebben we Maarten gevraagd om te helpen met het opzetten van een live stream.

Aangezien het ging om een toneelvoorstelling met de finfleur van onze Belgische theaterwereld, kon het maar beter goed verlopen. Ook voor onze klant was dit zeer belangrijk aangezien ze diverse bedrijven hadden uitgenodigd om deze actie te sponsoren.

Maarten heeft dit schitterend gedaan!! Hij volgde alles zeer snel en adequaat op, kwam met leuke ideetjes en was niet vies van wat langer te blijven of extra te testen. Ondertussen is Maarten voor een andere internationale klant van ons een voorstel aan het uitwerken.

Bedankt Maarten voor je support en topservice! Ik kijk er alvast naar uit naar een volgende samenwerking!! Erik BEAR Communications
Erik Hens
BEAR Communications
doenietzosapiens

LET’STALK

About your Next project.

E-mail : maarten@promotime.be

Address : Dokter Maurice Timmermanslaan 90, 2170 Merksem

Phone : +32473563449

Follow us

Proud BNI member

Copyright© 2023 Promotime – Disclaimer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.