FINTRO | Corporate video

Klant: FINTRO Deurne

Hoe breng je een zakelijk onderwerp duidelijk naar voor?  Voor deze productie werkten we samen met acteur Stef Vanlee die doorheen het kantoor loopt en uitleg geeft terwijl alle werknemers in actie zijn.    Het resultaat is een vlotte, authentieke video met een heel tevreden klant.

Resultaat

Beste Maarten,

Al meermaals had ik me afgevraagd hoe jouw videowerk te betrekken was in onze business. Steeds liep ik hierop vast. Tot ik onlangs in avant premiere een stukje van de bedrijfsvideo van Comfort Masters zag.

Ik wist het meteen. Dit is het! Deze video zat ongelooflijk goed in mekaar. Het samenspel van de beelden in combinatie met Stef de acteur was zo doeltreffend. Dit wou ik ook hebben voor ons merk ALDIBO. Op geen tijd werd de planning klaargestoomd om ook bij ons een filmdag te organiseren en in samenspraak met Stef werd een script opgesteld. Op de filmdag zelf verliep alles heel professioneel.

Er was écht oog voor alles. Na een dagje filmen waren we op kantoor ’s avonds allemaal knock out. Zo intens hadden we het hele gebeuren ervaren. Maar wat het resultaat moest worden . . daar hadden we werkelijk geen idee van. Tot jij al snel enkele dagen later langs kwam om het resultaat voor te stellen.

We waren zwaar onder de indruk en we blijven ronduit positieve commentaren krijgen. Proficiat Maarten met zoveel kennis en ervaring! Bedankt voor het leveren van zoveel kwaliteit! FINTRO Deurne Pascal, Dieter, Inge, Oskar en Danny
pascal detavernier
Pascal Detavernier
Directeur Fintro Deurne / Aldibo

LET’STALK

About your Next project.

E-mail : maarten@promotime.be

Address : Dokter Maurice Timmermanslaan 90, 2170 Merksem

Phone : +32473563449

Follow us

Proud BNI member

Copyright© 2023 Promotime – Disclaimer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.